Holmberg ny fystränare

Anders Holmberg, 48.
Så heter Karlstad Fotbolls nya fystränare.
Ett lätt premiäruppvärmningspass körde Holmberg med spelarna på måndagen.
På tisdag morgon firar han födelsedag med det första ”riktiga” passet – med start klockan 07.00!

Och målsättningen är klar.
-Vi ska träna smartare, inte mer, säger Holmberg,

Sportchefen Sven-Göran Eriksson låter Holmberg gnugga spelartruppen två dagar i veckan till att börja med och är mycket nöjd med att ha fått in Holmberg i tränarstaben.

-Han har en enorm erfarenhet, både som aktiv fotbollsspelare och som tränare och har gjort ett fantastiskt bra intryck, säger ”Svennis” som faktiskt haft Holmberg som motståndare.

-Jag var med och mötte Lazio på Tingvalla med Carlstad United, säger Holmberg stolt.

Känner du igen namnet Anders Holmberg beror det på att han har en gedigen fotbollsbakgrund med spel i Arvika, Hertzöga, FBK, Carlstad United, Ölme och Karlstad BK. Han avslutade den aktiva karriären 2007.

Han driver i egen verksamhet träning och fysträning med flera innebandylag, ett 20-tal ishockeyspelare, golfare, konståkare och fotbollsspelare. De senaste fem åren har Holmberg sommartränat Färjestads NHL-proffs, bland andra Abert Johansson och Gustaf Rydahl.

Tillsammans med sambon Linda Thimar driver  han gym- och träningsverksamhet i CrossFit LifeBox.

 

Anders Holmberg

Ålder: 48

Familj: Sambo Linda Thimar, barnen Ebba, 16, Elsa, 14, Lilly, 7 månader

Bor: Hus på Råtorp Karlstad

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer