Beqiri klar för nästa säsong

Agon Beqiri har signerat kontraktet och är nu klar för ytterligare en säsong i Karlstad Fotboll. Mittfältsmotorn och frisparksexperten är en viktigt pusselbit i truppbygget. Agon själv kommenterar sin kontraktsförlängning så här:

– Jag är glad att allt nu är klart och att jag nu kan förbereda mig på en fortsättning i Karlstad Fotboll. Det kommer att bli en riktigt intressant säsong med tanke den spelartrupp vi har  och det arbete som pågår i sportgruppen. Säsongen som gick var både upp och ner, så nu hoppas jag att vi kan skapa en bättre helhet.

 

Sportchefen Sven-Göran Eriksson är mycket nöjd med dagens nyhet.

– Det är suveränt bra att han förlängt. Agon har fina kvalitéer och är en viktig spelare för oss. Nu hoppas jag att han kan plocka fram det där lilla extra som jag vet att han har.

Foto Christer Höglund 

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer