Karlstad Fotboll har sorg

Vi har nåtts av informationen att Kenneth Wahlström har gått bort. Kenneth var under den senaste dryga 15 års perioden en mycket uppskattad medlem i Karlstad Bollklubb där han verkade som vice ordförande, styrelsemedlem, mentor, rådgivare och inspirationskälla. Kenneth hade ett stort hjärta för ungdomsidrott och han delade gärna med sig av sitt varma kamratskap. Han fick andra människor i föreningen att växa och han gav ett självförtroende till klubben i en tid då vi gick från div IV till div I på fem år.
Kenneth var en mycket omtyckt och respekterad klubbmedlem. Kenneth har på ett avgörande sätt tillsammans med ytterligare några klubbmedlemmar medverkat till att bygga upp infrastrukturen på vår träningsanläggning Våxnäs IP till att idag vara en anläggning i absoluta Sverigetoppen. Det har varit avgörande för både våra ungdomslag och vårt A-lags framgångar och kommer att fortsatt ha en mycket stor betydelse i framtiden. Han var också aktiv i bildandet av Karlstad Fotboll och sa i en tidningsintervju ”Det här har jag längtat efter” när nya klubben presenterades.

Kenneth Wahlström kommer för alltid att finnas bevarad i ett ljust minne i klubben.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer