Förlust för Karlstad Dam i säsongens sista match

På lördagen spelade Karlstad Fotboll Dam sin sista match för säsongen i Div 2 västra Svealand mot Rynninge IK på Västerstrands IP.

Matchen var endast i betydelse för Karlstad att avsluta säsongen på ett bra sätt då 7:e platsen i serien inte kunde förändras. Karlstad började matchen bäst och kunde i den 16:e minuten ta ledningen genom Emma Saleskog. Rynnine kunde dock både kvittera och ta ledningen och gå till halvtidsvilan med en 1-2 ledning. Rynninge kunde behålla sitt grepp om matchen även i 2:à halvlek och kunde till slut fastställa slutresultatet till 1-4.

Sammanfattningsvis kan vi fastslå att Karlstad gjort en mycket bra säsong som nykomlingar i div 2 där man hamnade på en 7:e plats med 34 inspelade poäng.

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer