Förlust för Karlstad Dam i säsongens sista match

På lördagen spelade Karlstad Fotboll Dam sin sista match för säsongen i Div 2 västra Svealand mot Rynninge IK på Västerstrands IP.

Matchen var endast i betydelse för Karlstad att avsluta säsongen på ett bra sätt då 7:e platsen i serien inte kunde förändras. Karlstad började matchen bäst och kunde i den 16:e minuten ta ledningen genom Emma Saleskog. Rynnine kunde dock både kvittera och ta ledningen och gå till halvtidsvilan med en 1-2 ledning. Rynninge kunde behålla sitt grepp om matchen även i 2:à halvlek och kunde till slut fastställa slutresultatet till 1-4.

Sammanfattningsvis kan vi fastslå att Karlstad gjort en mycket bra säsong som nykomlingar i div 2 där man hamnade på en 7:e plats med 34 inspelade poäng.