Fuad Ajvazi återvänder till Kosovo

Karlstad Fotboll och Fuad Ajvazi är överens om att bryta kontraktet i förväg för att ge Fuad möjligheten att hitta en ny klubb hemma i Kosovo. 

Fuad är en ung och talangfull mittback, men med tanke på konkurrensen i truppen är det svårt för honom att få speltid just nu. 

– Ja, det är en bra lösning för båda parter att Fuad återvänder till Kosovo, inte minst för hans egen fortsatta utveckling som fotbollsspelare, säger Thomas Andersson, VD för Karlstad Fotboll. Fuad har under sin tid hos oss visat vilken potential han har på fotbollsplanen, men då krävs det kontinuerlig speltid, vilket vi som sagt har svårt att erbjuda just nu. Fuad är en fantastisk människa och vi önskar honom lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär, och vem vet – våra vägar kanske korsas igen i framtiden. 

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer