Per-Johan ”P-J” Karlsson slutar i Karlstad Fotboll

Det händer mycket i Karlstad Fotboll. Utanför planen arbetas det för fullt med olika saker med målet att göra Karlstad Fotboll starkare och våra lag sliter hårt för att vinna matcherna så här i slutet av årets säsong.

Att spelare och ledare kommer och går, det har och kommer att vara en verklighet i klubben, och nu lämnar även en person som  sysslat med det mesta man kan göra i en klubb.

Per-Johan Karlsson, mest kallad P-J, slutar i Karlstad Fotboll den 13 oktober. 

– Per-Johan och jag har sedan en tid tillbaka haft en diskussion om vart klubben är på väg och vilka förändringar i Karlstad Fotbolls organisation som redan gjorts och vilka som kan förväntas framöver, säger klubbens VD Thomas Andersson. I dessa diskussioner har det växt fram hos P-J  att det kan vara dags att gå vidare till andra utmaningar utanför Karlstad Fotboll.
Det har hänt otroligt mycket under de sex åren som P-J arbetat i klubben, varav den största delen som ensam anställd, vilket gjort P-J synonym med fotbollen i Karlstad. När nu P-J bestämt sig för att ta det här steget, kan jag bara rikta ett stort TACK till honom för de här åren av slit och engagemang. Vi kommer att ses på Sola Arena och andra fotbollsplaner även i framtiden. Tack och lycka till Per-Johan

– Det är nu drygt sex år sedan jag klev in i föreningslivet för att vara med och bygga en helhet, som i den bästa av världar slutar i etablerad i elitfotboll i staden, med i huvudsak killar och tjejer från klubbar i närområdet, säger Per-Johan Karlsson.
Karlstad Fotboll är på god väg mot denna helhet och har tagit stora kliv på flera fronter över tid och även om resan nu tar slut för mig har den egentligen bara börjat för klubben.
Jag vill tacka ALLA som jag haft förmånen att jobba med på olika sätt under dessa år, inte minst fantastiska ungdomsledare och ”äldre” eldsjälar som lägger ner så mycket kraft i klubben. Tillsammans är vi starka!