Den viktigast segern…tills nästa!

I lördags väntade ett bra lag som låg före oss i tabellen och vi visste att vi måste prestera riktigt bra för att kunna vinna. Umeå tog tag i taktpinnen vilket var helt ok för oss och vi såg både disciplinerade och fokuserade ut och jag är väldigt nöjd med att se attityden som spelarna visade upp. I 12:e minuten ställde vi om snabbt med en fin passning från Success till Mommo som avslutade vacker i hörnet och gav oss 1-0. Endast två minuter senare avslutade Boye från nära håll ett oerhört vackert anfall efter fint växelspel med Andreas. Vi såg i första halvlek ett bra balanserat och beslutsamt Karlstad som stod för en bra prestation.

I andra halvlek var vi mer spelförande från början och försökte styra tempot i matchen. I minut 59 gör vi ett fint 3-0 mål som en konsekvens av detta. Vi visade även på styrka i slutet då Alvers hittade rätt efter en fin passning av Agon i ett läge då vi var en man mindre på plan. Detta efter att samtliga byten var gjorda och vi olyckligtvis fått en skada på Boye.

Kul med sättet vi genomförde matchen på, strålande lagarbete och en stark seger mot ett riktigt bra lag. Ytterligare tre poäng i kolumnen, fyra mål gjorda och en hållen nolla bakåt igen. Positiv energi och en tro på oss själva men ingen tid att fira. Vi är ledsna över Boyes skada då han kommer vara borta ett tag och är en del av vårt lag.

Vi måste fortsätta vårt hårda arbete i denna långa process, som är långt ifrån slut, och titta framåt med såväl fokus och disciplin som med ödmjukhet.