Premiären avklarad för damlaget

Nu är vi äntligen igång med seriematcher efter en lång träningsperiod som började i oktober. Det har vi längtat efter!

Tyvärr slutar seriepremiären mot Norrstrands IF 2 1-1 där Norrstrand kvitterar på övertid. Så klart tungt att tappa poäng på det sättet.

I första halvlek hittar vi inte riktigt tillbaka till det spel vi presterat under de senaste träningsmatcherna. Vi blir något långa mellan lagdelarna och även om vi krigar på en och en får vi inte riktigt till positionsspelet.

I andra halvlek börjar vi bättre och lyckas etablera visst tryck mot Norrstrands mål, men har svårt att få in bollen. Märta ger oss ledningen med 0-1 när hon ryckt sig loss i straffområdet och hårt bevakad av en försvarare lyckas få iväg ett avslut som målvakten inte når.

Tyvärr löser vi inte att stänga matchen efter 0-1 och därmed blir det sista som händer i matchen matchavgörande. Norrstrand får en frispark strax utanför vårat straffområde på övertid och i efterspelet från den frisparken gör de 1-1.

Nu är premiären spelad och vi påbörjar förberedelserna inför nästa uppgift, hemmapremiären på måndag. Då ställs vi mot IK Arvika Fotboll U som i sin premiärmatch spelade 1-1 mot IF Kil.

Senaste nyheterna

Äntligen comeback för Bertilsson

Walter Bertilsson, 10, upplever en andra julafton just nu. Äntligen kan pappa Johan knyta på sig fotbollsskorna. Fjolårets prestigevärvning och affischnamn är redo för spel

Läs mer

Kallelse till årsmöte

IF Karlstad Fotboll hälsar alla medlemmar välkomna på årsmöte. Dag: onsdag 20 mars kl 18.00 Plats: Travrestaurangen Färjestad, Karlstad Verksamhetsberättelse, årsredovisning/årsbokslut, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med

Läs mer

Tack Erik

Efter en säsong i klubben är det nu klart att Erik Björndahl lämnar Karlstad Fotboll. Trots skade- och sjukdomsbekymmer gjorde Erik nio mål och blev

Läs mer