Köp stödbiljett och slå publikrekord!

Måndag 13/4 skulle vi tagit emot IFK Luleå i vår hemmapremiär, men som vi alla vet är den matchen uppskjuten till senare.

Du kan ända vara med och stötta föreningen genom att köpa stödbiljetter till matchen som inte spelas. En biljett kostar 10:- och det är fritt att köpa hur många du vill. Till idag är snart 1500 biljetter sålda och vi försöker i näst steg slå publiksiffran från förra vårens derby, 3360.

När vi når den siffran kommer vi lotta ut fem supporter t-shirts bland er som köpt biljett. En biljett är en chans att vinna, två biljetter är två chanser osv.

Vår slutgiltiga mål att vara slå publikrekord på Tingvalla – 10421 (från år 2000, Carlstad United – Lazio).

Stöd klubben och var med och slå publikrekord!

Köp biljetter vi Swish på 123 593 19 93 eller på den här länken.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer