En tuff söndag

Vi visste inför matchen att vi mötte serieledarna och att detaljerna skulle spela stor roll. Vi startade matchen positivt med bra kontroll på händelserna och under de inledande 25 minuterna hade vi också tre bra lägen att ta ledningen. Taktiskt sett är vi bra åt båda hållen men BP tog vara på möjligheten att ta ledningen efter individuella misstag från oss, vilket förvisso är en del av fotbollen. Vi försökte fortsätta vårt spel, men BP gjorde det surt för oss genom ännu ett mål innan pausvilan.

Tyvärr ställde ytterligare ett individuellt misstag i inledningen av andra halvlek till det för oss och BP med så många kvalitetsspelare i laget hade sen inga större problem att bevaka sin ledning och mer eller mindre stänga matchen. Vi förlorade till slut med 3-0 mot ett bra lag och vi gratulerar BP till vinsten och för vår del är det dags att inse att bara vi själva kan hjälpa oss själva. Det betyder att vi måste kämpa med oss själva att vara 100% fokuserade på att prestera det vi kan prestera. Vi har fortfarande 21 poäng att spela om och vi fortsätter vårt arbete att ständigt förbättra vårt spel.

Avslutningsvis vill jag säga att som coach var lycklig under matchen att höra våra ungdomsspelare, i från ståplats i ösregn, sjunga och stötta oss med sådan härlig passion även om resultatet inte var det vi och dom hoppades på.

Tack för det stödet och hoppas ni och fler ungdomslag kommer och stöttar oss söndagen den 17 oktober klockan 16.00 på Tingvalla mot ett annat topplag Dalkurd.

Tack också vaktmästarna på Tingvalla som gjort ett väldigt bra jobb att få Tingvalla så bra som den ändå var, med tanke på allt regnande vi haft i Karlstad senaste veckan.