Tuffa poängtapp i helgen för våra seniorlag

Det blev en dyster helg för våra seniorlag resultatmässigt då division 1-laget förlorade med 2-1 i Piteå och ”bara” oavgjort för U-laget och damlaget mot Arboga Södra respektive Eda.

Damlaget stod förvisso för en bra insats och kämpade förtjänstfullt mot ett lika bra Eda och tyvärr för vår del slutade toppmötet 0-0, vilket gör att Eda fortfarande har ett bra grepp om seriesegern inför sista omgångarna i september.

Vårt utvecklingslag hade avsågade Arboga Södra borta med bara 4 poäng inspelade på 17 matcher och trots massivt spelövertag med många skapade målchanser, fick laget bara med sig 1 poäng efter 1-1 vilket naturligtvis var en missräkning.

Division 1 laget slutligen gjorde tyvärr ännu en svag första halvlek på bortaplan i förlusten mot Piteå, men även om målen föll först i andra halvlek, vann hemmalaget till slut rättvist även om laget spelade upp sig efter paus och var riktigt nära kvittering i slutskedet.

Nu laddar vi om för kommande helg då U-laget tar sig an Torsby på fredagskvällen kl 19.00 på Klasmossen, division 1-laget spelar kl 16.00 på lördag mot Täby FK på Tingvalla och för damlaget väntar två bortamatcher på rad mot Degerfors 2 på onsdag och Kronans FK på lördag.

Kom och stötta lagens matcher på plats i helgen!

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer