Tuffa poängtapp i helgen för våra seniorlag

Det blev en dyster helg för våra seniorlag resultatmässigt då division 1-laget förlorade med 2-1 i Piteå och ”bara” oavgjort för U-laget och damlaget mot Arboga Södra respektive Eda.

Damlaget stod förvisso för en bra insats och kämpade förtjänstfullt mot ett lika bra Eda och tyvärr för vår del slutade toppmötet 0-0, vilket gör att Eda fortfarande har ett bra grepp om seriesegern inför sista omgångarna i september.

Vårt utvecklingslag hade avsågade Arboga Södra borta med bara 4 poäng inspelade på 17 matcher och trots massivt spelövertag med många skapade målchanser, fick laget bara med sig 1 poäng efter 1-1 vilket naturligtvis var en missräkning.

Division 1 laget slutligen gjorde tyvärr ännu en svag första halvlek på bortaplan i förlusten mot Piteå, men även om målen föll först i andra halvlek, vann hemmalaget till slut rättvist även om laget spelade upp sig efter paus och var riktigt nära kvittering i slutskedet.

Nu laddar vi om för kommande helg då U-laget tar sig an Torsby på fredagskvällen kl 19.00 på Klasmossen, division 1-laget spelar kl 16.00 på lördag mot Täby FK på Tingvalla och för damlaget väntar två bortamatcher på rad mot Degerfors 2 på onsdag och Kronans FK på lördag.

Kom och stötta lagens matcher på plats i helgen!