Karlstad Dam värvar forward inför seriefinalen

Alice Viding, 20, har nyligen skrivit på för Karlstad Fotboll Dam. Hon kommer närmast från fyra års spel i Torsby och har tidigare representerat Råtorp. Alice är en snabb, mycket teknisk forward med stor spelförståelse som verkligen vet var målet finns.

På fredag kan hon göra sin första match för laget när Karlstad Fotboll Dam tar emot serieledaren Eda. En högdramatisk match som betyder väldigt mycket.
Det skiljer bara två poäng mellan lagen och det handlar alltså om en ren seriefinal där laget som vinner matchen tar ett rejält grepp i kampen om att vinna division 3. Eda har bara en förlust i serien och den kom mot Karlstad i våras. Karlstad har en förlust och en oavgjord match.

Ingen match du vill missa alltså! Kom du också och heja fram Karlstad på fredag kl 18.00 på Våxnäs.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer