En viktigt vinst och 3 nya poäng

Vi visste innan bortamatchen mot Hammarby TFF att det skulle bli en lurig match mot ett ungt lag med ingenting att förlora. Trots att de fick en utvisning redan i matchminut 22 i första halvlek lyckades vi inte utnyttja det numerära överläget då vi slarvade i koncentrationen samt tog många felbeslut. Vi skapade egentligen bara en bra målchans och vi var inte helt nöjda i paus.

Vi rannsakade oss själva och pratade bland annat om att kliva upp högre i försvarsspelet vara betydligt mer beslutsamma och öka tempot i bollbehandlingen. Vi fick tidig utdelning då Boye vackert avslutade ett fint anfall från vår sida. Målet gav oss ett övertag och vi behöll attityden att fortsätta skapa målchanser och göra fler mål. En straffspark från Chiovane och en fin nick från Mommo i mitten av halvleken gav oss en 3-0 ledning och en skön avslutning på matchen.

Sammantaget en väl genomförd match, framförallt andra halvlek, med ett rättvist resultat och ytterligare tre poäng. Vi utvärderar matchen tillsammans idag sen börjar vi ladda om inför våravslutningen och ser nu positiv framåt mot att ta oss an Gefle borta på lördag kväll.