Omgång 2, AFC Eskilstuna borta

Det är dags för den andra omgången av årets Ettan Norra, och för motståndet står AFC Eskilstuna på Tunavallen i Södermanland. AFC är nykomlingar för året då de ramlade ur Superettan via en 16:e plats i sluttabellen.
I den första omgången mötte AFC förra årets tabelltvåa i Ettan Norra, Nordic United, och där förlorade de matchen i Södertälje med klara 3-1.
KF stötte på AFC redan på försäsongen i år, men coach Jonevret kommenterar att AFC sedan den matchen har bytt ut många spelare, så det är i princip ett nytt motstånd på andra sidan mittlinjen. Matchen då slutade med seger 2-1 för de orange-klädda från Eskilstuna.
KF vann som bekant premiären hemma mot HTFF med 2-0 efter en tempoväxling in i den andra halvleken, när Johnsson satte årets första kasse redan efter 23 sekunder.
Matchen ser du bäst på plats naturligtvis. Annars är Ettaplay ett gott alternativ, eller varför inte bege dig till Royale på Västra Torggatan 16 och se matchen på storskärm tillsammans med andra KF-supporters. Bra erbjudanden på mat och dryck dessutom.
Royales burgare 169:-
Öl 69:-
Uppge ”SvartBlå” när du beställer.