Kickoff för Damlaget

Karlstad Fotboll Dam hade senaste helgen en kickoff inför säsongen. Med träningar fredag och söndag och inte minst en lördag med tävlingar, samarbetsövningar och en rad olika utmaningar. Alla spelare delades in i tre lag och fick varsin karta. De utgick från kansliet på Våxnäs och tog sig runt till fyra olika stationer där olika tävlingar väntade. Alla tävlingar handlade om olika typer av samarbete med syfte att bygga samman truppen och spelarna inför debutsäsongen i division 3.

Efter flera timmar längs vägar, elljusspår, öppna fält och skogsmiljö väntade en välförtjänt lunch vid foten av Bryngfjordsbacken innan det var dags för nästa tävling – en stafett upp för delar av backen (som fortfarande har rätt mycket snö kvar). Snabba uppför men rasande snabba nedför…

Vi avslutade i klubbstugan på Våxnäs med att tillsammans med supportergruppen titta på herrarnas premiär i ettan mot Haninge, äta pizza och lyssna på de för dagen komponerade hejaramsorna som varje lag fått i uppdrag att göra. En riktigt bra, rolig, tuff och utmanande dag för hela gänget!

På söndagen hade vi lagmöte och gick igenom upplägget för veckorna inför säsongspremiären den 23 april mot Degerfors som spelas på Klasmossen. Efter flera månader av hårt arbete och bra träningar och en lysande laghelg är det skönt att det snart är dags för premiär.