Match mot Ljungskile

Karlstad Fotboll har haft ännu en tuff träningsvecka och än släpper Kostas inte på den tuffa träningen. Det hårda slitet kommer belöna sig så småningom och det är en dryg månad kvar tills seriestarten. Kostas hoppas få se att laget sitter ihop allt bättre både i anfallsspel och försvarsspel utifrån den taktiska träning som laget jobbar med. Det är inte bara att skapa målchanser som räknas utan de ska också skapas utifrån den arbetsmetodik som laget jobbar med på träningarna.

Helgens motståndare Ljungskile SK har sedan degraderingen förra året tappat ett helt lag och fått börja om från scratch med fd spelaren Erik Lund som ny tränare. Det blir LSK:s första träningsmatch nu på söndag och det blir spännande att se hur de fått ihop det efter bara drygt en månads träning tillsammans. Vi har haft bra mötet lagen emellan de sista 2 åren på försäsongen och Ljungskile SK är alltid en tuff utmaning.

Matchen spelas i Airdomen på söndag 7 mars 13.00. Publik är inte tillåten, men vi uppdaterar på våra sociala media.

Senaste nyheterna

Dags för Forward hemma

Redan i morgon tisdag 9/8 är det dags för hemmamatch i Div 1 norra igen när Forward från Örebro kommer på besök till Tingvalla. Avspark

Läs mer

Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

Läs mer