Inför säsongens första träningsmatch mot Åtvidabergs FF

Det har förvisso gått drygt två månader sedan vi spelade match senast, men det känns inte som så lång tid passerat sen vi avslutade seriespelet. Hur som helst är det nu dags för säsongens första träningsmatch och det är anrika Åtvidabergs FF som står för motståndet i Airdomen på lördag klockan 13.00. Åtvidaberg är nykomlingar i division 1 i år efter att ha kvalat sig upp så sent som i mitten av december. Det blir säkert en tuff utmaning för oss, även om det i säsongens första träningsmatch brukar handla mer om att ”känna sig för” lite.

Karlstad Fotboll kommer gå runt på MYCKET folk då tränarnas fokus på den fysiska belastningen är högt prioriterad, samtidigt som flera av våra yngre killar följaktligen får chansen att visa vad de går för. Träningarna har funkat bra över tid och spelarna ser fräscha ut. Några spelare kommer för övrigt att visa upp sig för första gången i matchsammanhang för klubben och vi hoppas att de står för positiva prestationer.

Tyvärr tillåts inte publik på matchen, men vi kommer att göra uppdateringar på våra sociala media.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer