Inför Umeå FC

Dags för hemmamatch igen, något vi verkligen ser fram emot. Vi har haft en tuff träningsvecka där vi lagt extra omsorg på viktiga taktiska detaljer, och vi sätter extra press på oss själva att tänka att bara om vi jobbar hårt kan vi nå framgång.
I morgon möter vi Umeå FC, ett mycket starkt lag som de senaste åren radat upp topplaceringar och så sent som förra säsongen spelade i Superettan. De förfogar över en bra trupp med många kvalitetsspelare som dessutom känner varandra väl, tack vare att de spelat ihop under lång tid.
Det kommer att bli en intressant match med en tuff utmaning både ur ett fysiskt och psykologiskt perspektiv, precis som förra matchen lagen emellan. Två lag som kämpar att vara topp 3 och det känns extra härligt att spela så här viktiga matcher.

Vi har matchplanen och strategin klar och det kommer krävas ett uppoffrande teamwork för att nå den framgångsrika prestationen vi vill. Vi måste vara kyliga och hålla känslorna på rätt nivå och kämpa tills domaren blåser av matchen. Våra vilja är riktigt stor, och vi måste vara mentalt förberedda och disciplinerade till 100 %.

Vi har en stark tro på oss själva, vi tror på lagets kapacitet och har en positiv känsla i gruppen, så just nu ser vi bara framåt. Vi har respekt för våra motståndare, men först och främst har vi respekt för vårt eget lag och för varandra. Vi vill givetvis fortsätta på vinnarspåret med vårt sätt att spela och på så sätt sprida glädje och stolthet till alla som följer oss.

Vi ses på Tingvalla!

/Kostas

Senaste nyheterna

Grattis Truls!

Truls Bryngelsson fick pris som Årets Ungdomsspelare 2023 när Värmlands Fotbollsförbund hade sitt årsmöte idag. Motiveringen löd: ”Truls är en följsam och smart spelare som

Läs mer

Berisha blir tränare

Ilir Berisha lämnar Karlstad Fotbolls div I-trupp – men fortsätter i klubben. Den tidigare mittbacken blir tränare för klubbens U17-lag och satsar samtidigt på en

Läs mer

Köp Klubbkortet!

Köp Klubbkortet och se Karlstad Fotboll och alla andra lag i Ettan. För 999kr får du tillgång till alla 480 matcher i Ettan och inte

Läs mer