Inför Hammarby TFF

Ytterligare en väl genomförd träningsvecka ligger bakom oss där en sista finputsning görs i eftermiddag. Vi är nu inne i en positiv kurva med bra prestationer som också har belönats med bra resultat vilket inte riktigt var fallet i början. Detta leder oss in på att vi ibland behöver zooma ut för att kunna se mer objektivt på hur vi gör saker, det gäller i fotboll liksom i livet i stort.

På fotbollsplanen kan det kan faktiskt hända att en passning hamnar lite fel, vi misslyckas med en dribbling och ibland släpper vi till och med in ett mål. Det är alltför vanligt att vi fokuserar på de få saker som blivit tokiga vilket nästan suddar bort allt bra som vi faktiskt gör. Hur många passningar hamnade rätt? Förmodligen bra många fler än den som gick snett. Med det sagt så kan vi, med gott samvete, se oss själva i spegeln även om vi borde haft några poäng till.

Vi ska nu åka till Stockholm för att möta Hammarby TFF som i förra omgången besegrade svårspelade F.C Stockholm Internazionale.  Den vinsten, och att Hammarby är fullproppat med unga och individuellt skickliga spelare, skvallrar om att det blir en synnerligen hård nöt att knäcka.
Vi ska i alla fall göra allt som vi kan för att det ska gå som vi vill och det gäller för alla i vår grupp oavsett roll.

Med fotbollshälsningar
Jonas Gradin