Vi presenterar Joel Gustavsson och Henrik Cederin

Vi fortsätter presentera spelarna som ska representera klubben via vårt Utvecklingslag i division 2. Den här gången är det dags att presentera två av de mer rutinerade spelarna, Joel Gustavsson och Henrik Cederin.

Joel Gustavsson är född -93 och har de fem senaste åren representerat både Karlstad BK och Carlstad United. De två senaste säsongerna spelade han i Carlstad United där det blev 46 matcher i division 1. Joel är en snabb offensiv spelare som kan spela på flera olika positioner. Han bidrar alltid med sitt yttersta och kommer med sin mångåriga rutin vara en viktig pusselbit i laget.

Henrik Cederin är föd -96 och har även han många års erfarenhet av seniorspel. Han har tidigare representerat bl.a. Karlstad BK, FBK Karlstad och nu senast IFK Ölme i division 3. Henrik är en hårt jobbande spelare som alltid ger 100% i allt han gör. Även Henrik kommer vara viktig i att bidra med tyngd och rutin i laget.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer