Division 1: Täby tog trean

Efter fyra raka matcher utan förlust kom påminnelsen om att inga träd får växa sig för höga.

Gästande Täby FK nickade in ledningsmålet tidigt i matchen i en situation som inleddes med ett långt inkast från sidolinjen.

Sedan dröjde det dryga 20 minuter innan det var dags igen. Denna gång genom ett fint placerat skott som innebar 0-2.

Knappt hade hemmalaget rättat till benskydden och satt igång spelet förrän det rasslade till i nätet igen. Nu efte en hörna.

Medan det kan tyckas att gästerna fick sina mål lite väl lättvindigt så hade hemmalaget betydligt svårare att få till målchanser och att förvalta dessa.

Efter ett antal lägen av hög karat lyckades David Johannesson reducera till 1-3 strax före halvtidsvilan.

Två byten i halvtid gav mer fart åt laget som gjorde en betydligt bättre andra halvlek.

Karlstad Fotboll förmådde dock inte om sätta det stora bollinnehavet i ytterligare mål trots att det sannerligen fanns bud på detta.

Nu är det bara att hoppas att detta bara var ett litet hack i skivan och att söndagens bortamatch mot Sollentuna blir helt ”knasterfritt”.