Bellander inför Hammarby U19

På lördag kl 13.00 är det dags för match igen för vårt Div 1-lag när Hammarby U19 kommer till Karlstad och Solstadens konstgräsplan. Hemsidan har ställt några frågor till kapten Andreas Bellander om läget i laget och om hans egen status efter skadan: 

Hur är läget i laget så här under den tunga och tuffa försäsongsperioden?

– Det känns bra, även om vi varit inne i en period med hög belastningsnivå. Just den här veckan har vi gått in i en lugnare belastningsperiod där vi inte tränat lika hårt och vi har även haft några dagars ledighet. Alla kör på som de ska, så det känns mycket bra. Det är hård konkurrens i truppen, vilket märks på intensiteten på träningarna.

Hur är din egen status efter hjärnskakningen du drabbades av?

Jo, det blir bättre och bättre. Nu har jag tränat för fullt i en vecka och gått in i lagträning igen. Jag får göra allt och köra på fullt ut igen. Förhoppningsvis är jag med på bänken på lördag. Det ska bli skönt, sen får vi se om det blir någon speltid också. 

Hammarby U19 på lördag – vad kan publiken förvänta sig att se?

Det är svårt att säga, jag har inte riktigt koll på dem. Storklubbarnas U-lag brukar alltid vara unga,  hungriga spelare som är tekniskt skickliga. De spelar med bra fart och det gäller för oss att möta det på ett bra sätt. Gör vi det, ger vi oss också en stor chans att vinna.