Märta Larsson förlänger med Karlstad Fotboll Dam

Nu är det klart att anfallaren Märta Larsson, 17, spelar fotboll i Karlstad även den kommande säsongen. Idag skrev hon på ett nytt kontrakt och är redo för spel i division 2.
– Jag tycker det är otroligt roligt att ha förtroendet inom klubben och fortsätta min utveckling här även kommande säsong, säger hon.
Märta, som är en snabb, stark och målfarlig spelare, gör därmed sin fjärde säsong i damlaget i Karlstad. Hon har varit med från starten för tre år sedan där Karlstad först gick upp i trean för att sedan flyttas upp i division två efter en andraplats förra säsongen.
– Jag hoppas på en tuff och lärorik säsong både individuellt och för laget där vi kan prestera och spela fin fotboll, säger hon.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer