Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att Jonevret och Rehnberg förlänger sina kontrakt med klubben. Remnér var kontrakterad och klar sedan tidigare.

Karlstad Fotboll VD Thomas Andersson är mycket nöjd med att tränarstaben är på plats redan nu.

– Ja, det är självklart att tränarna har högsta prioritet i arbetet inför en ny säsong. Det är såklart också en av frågorna jag får i kontakten med spelare, om tränarna är klara. Med Kjelle och Jonas får vi också den kontinuitet på ledarsidan som klubben saknat.

Även Jonevret och Rehnberg är glada över att fortsättningen i Karlstad Fotboll nu är klar.

– Ja, det känns riktigt inspirerande att få dra igång en ny säsong och att vara med från allra första början, säger Kjell Jonevret. Vi har fört diskussioner med Thomas en tid, och ambitionen har hela tiden varit att få möjlighet att fortsätta bygga vidare på det vi startat. Viktigt också att ledarstaben med Jonas och Stefan och övriga kring laget är kvar. Jag trivs verkligen bra med klubben och staden och det vore väl konstigt om vi inte skulle kunna få fram ett elitlag i en såpass stor stad.

Jonas Rehnberg är inne på samma linje som Jonevret.

– Mycket bra att allt nu är klart, säger Jonas Rehnberg. Nu längtar jag efter att tillsammans med de övriga i teamet få sätta igång den nya säsongen.

Avslutningsvis – hur går diskussionerna med Thomas Andersson när det gäller nästa års spelartrupp?

– Jodå, vi har bra diskussioner, säger Kjell Jonevret, och har haft det under en längre tid egentligen. Vi försöker hitta spelare med rätt karaktär och för den fotboll vi hoppas kunna spela.

Sen är det som alltid ett pusslande för att få ihop en slagkraftig trupp, men vi är optimistiska och vi har redan haft några killar här på provträning, avslutar Jonevret.

Senaste nyheterna

Succé för sportlovsfotboll

Sportlovet är fotbollslovet. Tre dagars sportlovsfotboll i Karlstad Fotbolls regi blev inget annat än succé. Bortåt hundratalet ungdomar från Karlstad Fotboll och övriga föreningar i

Läs mer

Äntligen comeback för Bertilsson

Walter Bertilsson, 10, upplever en andra julafton just nu. Äntligen kan pappa Johan knyta på sig fotbollsskorna. Fjolårets prestigevärvning och affischnamn är redo för spel

Läs mer

Kallelse till årsmöte

IF Karlstad Fotboll hälsar alla medlemmar välkomna på årsmöte. Dag: onsdag 20 mars kl 18.00 Plats: Travrestaurangen Färjestad, Karlstad Verksamhetsberättelse, årsredovisning/årsbokslut, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med

Läs mer