Inför matchen mot Team TG

Det blev bara en poäng senast mot Luleå. Det var mindre än vad vi hade hoppats på och jag känner att vi förtjänade mer, men samtidigt är det en poäng som kan bli mycket viktig framöver.
Nu stundar en väldigt viktig match mot ett lag som ligger nära oss i tabellen och som är i desperat behov av poäng.
Vi har fortfarande spelare ute med skador och vissa fick även smällar i den tuffa matchen mot Luleå.
Däremot så märker vi tydligt att vår fysiska kapacitet blir stadigt bättre och bättre, vilket såklart ger oss en bra känsla för kommande match.
Tre snabba frågor:
Ni kommer från en oavgjord match senast vad tar ni med er från den matchen?
– Vår prestation och vår respons var mer än bra, vi krigade för poängen till slutet, andra halvlek hade vi kontroll på matchen.
Hur har träningsveckan varit?
– En hård träningsvecka men väldigt användbar, eftersom vi nu måste kontrollera våra känslor och begär istället för att bara fokusera på det taktiska.
Vad är dina tankar inför helgens match mot Team TG?
– Tuff match mot ett motstånd som är sårat, men det gör dem ännu farligare. Men vi har allt i våra egna händer.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer