Buskqvist efter Örebro Syrianska

Det var en intensiv, målrik och spännande match i fredags, som till sist slutade med uddamålsseger för Karlstad Fotboll. Tränare Ulf Buskqvist kommenterar matchen så här:

”Sammantaget gör vi en riktigt bra prestation, nästan i paritet med matchen i Sandviken. Vi inleder dock alldeles för trevande och åker på 0-1 i samband med en hörna där vi inte är på plats för att få undan andrabollen. Efter 15-20 minuters spel växer vi in i matchen  och kan etablera mer tålmodigt anfallsspel och även få med oss en en ledning in i halvtid. I andra halvlek kontrollerar vi matchen och gör två klassmål och har en 4-1 ledning.
Sen slappnar vi av i försvarsspelet några sekunder och helt plötsligt är det match igen. Det gäller att vara påkopplade hela tiden annars kan ett positivt moment snabbt vändas till det omvända. Vi har haft ett bra snack om situationer och aktioner som vi kan lära oss av och ta med oss in i kommande matcher.

Närmast väntar en riktigt rolig match i cupen mot Västerås på onsdag. Vi har många spelare som är i god form och jag tror vi har goda chanser att skapa en spännande match och förhoppningsvis även få med oss ett bra resultat.

Kom gärna och stötta oss på onsdag kl 18.00 på Tingvalla”

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer