Division 1: Lukas och Oscar visade vägen till tre poäng

Karlstad fotboll tog sin andra raka seger och sin tredje match utan förlust när man slog tillbaka IK Frej Täby med 1-2 under lördagen.

IK Frej började den första halvleken klart bäst och satte gästerna under en hårt press.

Karlstad Fotboll fick freda sitt eget mål och satsa på kontringar.

I den 32:a minuten hittade ett inspel från Lukas Rhöse till David Johannesson som satte 0-1 och satte därmed ytterligare press på hemmalaget.

Rhöse rönte stora framgångar på sin kant och och i den 60:e minuten hittade han Andreas Bellanders panna och 0-2 var ett faktum.

Sedan drev hemmalaget på för att reducera och i den 88:e minuten lyckades man få in en boll, Under slutet av matchen svarade Karlstad fotbolls keeper Oscar Jonsson för ett antal kvalificerade räddningar som skulle komma att rädda tre poäng till Karlstad fotboll.