Sahlin har signerat

Varmt välkommen till Karlstad säger vi till Linus Sahlin, försvarsspelare som idag skrivit på för klubben. Linus kommer närmast från Gefle IF och har under sin karriär även representerat klubbar som GIF Sundsvall, Team ThorenGruppen och Umeå FC. Moderklubb är Kubikenborg.

Linus spelar främst mittback och beskrivs som en relativt snabb spelare som är bolltrygg och har ett bra huvudspel.

– Varför har du valt att skriva på för Karlstad Fotboll?

– Ja, klubben visade intresse tidigt, säger Linus, och vi har haft en dialog under tiden. Jag har mött Karlstad tidigare och tycker det är ett bra lag med ett attraktivt spel, så det känns härligt att vara en del i satsningen nu.

– Vad är dina förväntningar inför säsongen?

– Ja, det är självklart att vara med oss slåss i toppen och ge oss själva  chansen att nå Superettan.

Tobias Johansson från sportgruppen kommenterar övergången så här:

– Riktigt kul att Linus nu är klar. Det är en mycket bra försvarare som vi har haft ögonen på en tid. Han har bra fötter och är en reslig kille som också är farlig på fasta situationer. Linus passar perfekt in i vårt lagbygge.

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer