Förlust för Karlstad Fotboll Dam mot serieledarna Gideonsberg

På söndag eftermiddag tog Karlstad Fotboll Dam emot serieledarna Gideonsberg i Div 2 Västra Svealand. Gideonsberg började matchen bäst och fick tryck mot Karlstad som hade svårt att få fast bollen.

0-1 kom efter ett fint anfall på vänsterkanten genom nr 9 Moa Johansson. Efter målet lyfte Karlstad upp spelet och i den 27:e minuten kunde Karlstad kvittera genom Elin Hedin. 1-1 stod sig halvleken ut och och var ett rättvist resultat.

2:a halvlek började som den första att Gideonsberg tog tag i taktpinnen och 1-2 kom i den 70:e minuten och det var återigen nr 9 Moa Johansson. Karlstad hade svårt att svara på ledningsmålet och i den 78:e minuten fick Gideonsberg en frispark till höger utanför straffområdet och då kunde Gideonsberg utöka till 1-3 genom nr 33 Ulrika Rejdemark. 1-4 kom genom en straffspark i den 85:e minuten och straffläggare var nr 12 Anna- Sofia Jonsson.

Nu återstår det två matcher i seriespelet och på lördag den 30 sept spelas den sista bortamatchen mot Västerås BK30

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer