Välkommen Fuad Ajvazi

Varmt välkommen till Karlstad Fotboll säger vi idag den unge mittbacken Fuad Ajvazi från Kosovo. Fuad är 19 år och har tidigare representerat klubbar hemma i Kosovo och har även några landskamper från pojklandslag på meritlistan. 

Fuad har tränat och spelat med Karlstad Fotboll under försäsongen på ett framgångsrikt sätt, varför kontraktet signerades idag.

– Fuad är en riktigt talangfull spelare så det känns mycket bra att han nu är klar för Karlstad Fotboll, säger sportchefen Sven-Göran Eriksson. Han har visat prov på ett moget och rejält spel under den tid han varit här och imponerat på oss. Att vara så stabil och tydlig som mittback med tanke på hans unga ålder är mycket bra. 

Fuad Ajvazi kommenterar sin nya klubbtillhörighet så här:

– Jag är mycket glad för att jag nu får chansen att representera Karlstad Fotboll. Det har varit inspirerande att träna och spela i en så här bra fotbollsmiljö. Jag känner att både jag själv och laget utvecklas och blir bättre hela tiden. Vi har något bra på gång, som många sagt före mig. Sen att både Albert Bunjaki och Sven-Göran Eriksson finns i klubben underlättar naturligtvis valet av klubb.