Rapport från årsmötet

På tisdag 22 februari hölls årsmöte i  IF Karlstad Fotboll. Styrelsen kunde summera ett bra år för vår unga förening där vi flyttar fram positionerna på de flesta områden och bygger klubben starkare steg för steg. Detta trots att pandemin naturligtvis påverkat föreningen negativt.

Sportsligt har alla lag fortsatt den positiva utvecklingen, inte minst Damlaget som vann sin serie på ett storstilat sätt och Div 1-laget som aspirerade på en kvalplats till Superettan ända in i säsongens slutskede. Ett streck i räkningen är dock Karlstad Fotbollsutveckling degradering till Div 3.

Akademi- och ungdomssidan fortsätter utvecklingen på ett bra sätt och verksamheten struktureras och stabiliseras väl, vilket även gäller den totala fotbollsverksamheten.

Ekonomiskt gjorde föreningen ett plus på 73 tkr. Omsättningen landade på 7,7 miljoner kronor.

Det var naturligtvis val till styrelsen också. Ny ordförande är Annelie Larsson och nya ledamöter är Liselotte Bryngelsson, Lennart Åhs och Jonas Strömberg. Tre ledamöter har avsagt sig omval och alla tre heter Anders i förnamn. Det är förre ordförande Anders Dahlén, förre vice ordförande Anders Warnestad och ledamoten Anders Bloom som avslutade sitt arbete i styrelsen. Dahlén och Warnestad var (bland många andra) drivande i arbetet med att bilda IF Karlstad Fotboll och tackades för sitt dedikerade arbete under flera år.

Parentation hölls även för Bengt Arrestad och Kenneth Wahlström som lämnat oss under 2021. Två personer som lagt ner ett stort jobb för fotbollen i Karlstad genom sitt engagemang.

På bilden ser vi nya ordförande Annelie Larsson tillsammans med nyvalda styrelseledamöterna Liselotte Bryngelsson och Lennart Åhs. Jonas Strömberg saknas på bilden.