Mathias Karlsson fortsätter

Om några dagar är det jul, men vi passar på att redan idag att komma med en riktigt rolig julklapp. Nu är det nämligen klart att målvakten Mathias Karlsson fortsätter i Karlstad Fotboll. 

– Ja, Mathias är en av de viktigaste pusselbitarna i det stora pusslet som ett truppbygge är, säger klubbens Vd Thomas Andersson. Alla som följer våra matcher vet vilken betydelse Matte har för laget, därför känns det extra bra att allt nu är klart. Han är en stabil och bra målvakt och en bra person både på och vid sidan av planen. 

Mathias spelade 28 seriematcher den gångna säsongen och fortsätter utveckla sitt spel i samarbete med målvaktstränaren Stefan Remnér. 

– Det mycket roligt att det nu är klart med en fortsättning, säger Mathias Karlsson. Det finns en känsla av revansch både hos mig och resten av truppen, att få visa vad vi egentligen kan. Det är en bra känsla att ta med sig in i den tunga träningsperioden som nu väntar.
Vi ska också försöka bygga något som är större än bara ett fotbollslag. Vi i Karlstad Fotboll ska vara förebilder för barn och ungdomar i stan som vill satsa på fotboll och där vill jag vara med och bidra.

Apropå träningen så sätter den igång efter nyår och de är tuffa månader som väntar spelarna. 

– Jag är övertygad om att den som tränar mest också kan bli bäst, fortsätter Thomas Andersson. Därför kommer det bli en intensiv period med tuff träning för att förbereda laget ordentligt för den kommande säsongen.

Med det vill vi önska alla en riktigt God Jul!