Tung förlust i Umeå

Söndagens bortamatch mot Umeå FC slutade med en lika tung som klar förlust med 3-0. Till det ska vi också lägga att Mathias Karlsson räddade en straff i matchens inledning. Det som såg så bra ut i hemmamatchen mot Hammarby TFF, såg vi inte mycket av i den här matchen.

De första 20-25 minuterna av matchen hade Karlstad ett större bollinnehav, men utan att skapa några chanser värda namnet. I 20:e minuten tog Umeå ledningen med 1-0 efter att Cissoko kom helt fri med Matte och lobbade/chippade över honom. 2-0 kom i 25:e minuten av Sandström när det var rörigt i Karlstad straffområde.

I paus gjorde Karlstad ett antal byten för att förändra matchbilden, men de förhoppningarna släcktes redan i 48.e minuten när Spanedahl punkterade matchen med sitt 3-0 mål.

Nu lägger vi den här matchen till handlingarna och blickar framåt mot nästa match som är på pingstafton, lördag den 27 maj. Då möter vi Sylvia på bortaplan.

Senaste nyheterna

Match mot Sollentuna

I morgon lördag 23 september kl 16.00 är det dags för match mot topplaget Sollentuna FK på Sola Arena. Sollentuna ligger på tredje plats med

Läs mer