Välkommen Noel

Nu har vi glädjen att hälsa Noel Björk välkommen till Karlstad Fotbolls representationslag i Div 1. Noel kommer närmast från Karlstad Fotbollsutveckling, där han gjort en mycket bra vårsäsong. 

– Jag är stolt och glad över att få den här chansen och att lagledningen visar mig förtroendet, säger Noel Björk. Nu är jag riktigt taggad på att få komma igång med träningen efter sommaruppehållet och känna på den tuffare miljön.

Tränaren Ulf Buskqvist är glad över att kunna ge Noel chansen.  

– Det känns väldigt positivt att få lyfta upp Noel i A-truppen, säger Ulf Buskqvist, tränare för Div 1-laget. Noel är en smart och teknisk spelare som är dynamisk i sitt rörelsemönster. Han fick en hel del speltid med A-laget under försäsongen och visade redan då att han har klass nog att konkurrera och prestera väl även i division 1.

Daniel Pettersson från sportgruppen säger så här om Noel:

– Det är fantastiskt roligt att återigen plocka upp en spelare från vårt utvecklingslag, vilket visar att vi verkligen är på rätt väg gällande utveckling av egna talanger. Noel var som sagt med redan under försäsongen i div 1-lagets miljö och gjorde det bra. Han har gjort en bra vår i utvecklingslaget och förtjänar verkligen den här möjligheten.