Seger med 3-1 efter en stark första halvlek

Det blev en rejäl genomkörare mot Sylvia igår vilket vi också hoppades på. Efter ett tufft försäsongsblock under några veckor, var det kul att se spelarnas första 45 minuter där jag tycker vi var dominanta både offensivt och defensivt. Vi hade bra tempo i bollinnehavet och genom väl uppbyggda anfall lyckades vi göra tre fina mål genom Lovette, Boye samt Alvers. Samtidigt låg vi bra defensivt, orkade vara disciplinerade och höll oss bra till vår taktiska plan.

Vi tar små steg framåt och är nöjda med processen. Bara två veckor kvar nu att vässa formen fram till seriestarten som vi ser fram emot med positiv tillförsikt.

Fotbollshälsningar Kostas

Senaste nyheterna

Seger i DM med tio man

Karlstad Fotboll tog sin första seniortitel genom att i DM-finalen besegra Nordvärmland med 5-0 (2-0). Trots spel med tio man i dryga 60 minuter, efter

Läs mer

Biljetter till DM-finalen

Säsongskorten gäller även vid kvällens final i Stora DM. Du som inte har säsongskort betalar med Swish i entrén. Sittplats 100 kr. Välkommen!

Läs mer

Final i Stora DM

På det igen. Tisdag 26 september kommer Nordvärmlands FF till Sola Arena för final i Stora DM. Avspark kl 18.30. Vår väg till finalen har

Läs mer