Första av två mot Skövde AIK

På söndag väntar första mötet av två mot våra vänner från Västergötland – Skövde AIK. En klubb som vi både har goda relationer med och gärna möter i träningsmatcher på försäsongen. I år blir det två möten, då vi båda har haft motståndare från lägre divisioner inplanerat denna helg, men på grund av rådande restriktioner får dessa lag inte spela träningsmatcher än.

Veckan har annars rullat på bra för Karlstad Fotboll. Hela truppen på drygt 20 personer kommer även denna helg att dela på speltiden för att överensstämma med tränare Kostas och Felipes förberedelser inför kommande serie. Vi har sett grunder i både anfall- och försvarsspel som sett väldigt intressant ut de två första matcherna och även perioder i matcherna där spelarna verkligen bjudit på ”ögongodis”. I helgens match hoppas Kostas att lagdelarna kommer synka med varandra både internt och externt i större utsträckning än tidigare och utifrån det se positiva kombinationer i anfallsspel och gott samarbete i försvarsspel.

Matchen spelas i Karlstad Airdome klockan 13.00 på söndag. Tyvärr är det inte tillåtet med publik, men uppdateringar från matchen kommer att ske på klubbens sociala media.