Mommo flyttar upp

Mohammed Qassem tar nu steget från vårt utvecklingslag till en plats i div 1-truppen. Mommo har skrivit på avtalet och kommenterar det på följande vis:

– Jag har jobbat hårt för detta och hela tiden har målet varit att ta en tröja i Karlstads bästa lag, säger Mommo. Nu har jag nått det delmålet och ska göra allt jag kan för att fortsätta min utveckling och bidra till att laget vinner sina matcher.

Sportchefen Daniel Pettersson säger så här om Mommos påskrift:

– Karlstad Fotbollsutveckling hade en imponerande utveckling under förra säsongen och Mommo var en av de drivande spelarna. Med sin inställning och engagemang ska det bli intressant att följa hans fortsatta karriär. Extra kul att kunna kontraktera en Karlstadkille och att vi ser att utvecklingslaget levererar spelare till vårt förstalag, avslutar Daniel Pettersson.

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer