Mommo flyttar upp

Mohammed Qassem tar nu steget från vårt utvecklingslag till en plats i div 1-truppen. Mommo har skrivit på avtalet och kommenterar det på följande vis:

– Jag har jobbat hårt för detta och hela tiden har målet varit att ta en tröja i Karlstads bästa lag, säger Mommo. Nu har jag nått det delmålet och ska göra allt jag kan för att fortsätta min utveckling och bidra till att laget vinner sina matcher.

Sportchefen Daniel Pettersson säger så här om Mommos påskrift:

– Karlstad Fotbollsutveckling hade en imponerande utveckling under förra säsongen och Mommo var en av de drivande spelarna. Med sin inställning och engagemang ska det bli intressant att följa hans fortsatta karriär. Extra kul att kunna kontraktera en Karlstadkille och att vi ser att utvecklingslaget levererar spelare till vårt förstalag, avslutar Daniel Pettersson.

Senaste nyheterna

Rioflorido är redo

Bilden av nästa års spelartrupp för Karlstad Fotboll Dam börjar klarna mer och mer. Senaste spelaren ombord är Hana Rioflorido som alltså fortsätter karriären hos

Läs mer

Jonevret och Rehnberg fortsätter

Kjell Jonevret, Jonas Rehnberg och Stefan Remnér – där har ni namnen på Karlstad Fotbolls tränarstab även kommande säsong. Idag blev det nämligen klar att

Läs mer