Välkommen Peter!

Idag har vi glädjen att hälsa målvakten Peter Rosendal välkommen till Karlstad Fotboll. Den rutinerade målvakten kommer närmast från IK Brage och har tidigare spelat bland annat i Nybergsund, Mjølner, Väsby och Örebro.

Sportchefen Daniel Pettersson kommenterar nyförvärvet så här:
– Det känns otroligt bra att ha landat ett sådant “spetsnyförvärv” som Peter Rosendal i Karlstad Fotboll. En etablerad målvakt med många år bakom sig på elitnivå kommer med sin erfarenhet och personlighet att bli precis det tillskott som vårt lag behöver. Att han dessutom är en stark ledartyp känns verkligen helt super, avslutar Daniel Pettersson.

Peter själv kommenterar sin övergång:
– Det är ett häftigt äventyr som jag tror mycket på. Karlstad Fotboll har definitivt något spännande på gång och jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och kompetens. Jag har tagit klivet upp i Superettan förut med Brage och ser inte det som någon omöjlighet att göra det igen med det lag och de förutsättningar som vi har i Karlstad Fotboll.

Senaste nyheterna

10 nya steg

Tredje matchen på en veckan imorgon och ännu en utmaning för vårt lag. I onsdags mötte vi HTFF och jag är nöjd med hur vi

Läs mer

Tre matcher på sju dagar

En tuff vecka för oss som startade med höstens första förlust i lördags mot Haninge med 2-0. Vi hade bra kontroll på matchen men i

Läs mer