David Johannesson i ny roll

Vi i Karlstad Fotboll jobbar intensivt just nu med att förstärka både truppen och organisationen inför framtiden. Allt i vår strävan att ständigt utvecklas.
Nu är en viktig pusselbit på plats i organisationen eftersom vi kan hälsa David Johannesson välkommen till det nya jobbet som marknadschef i Karlstad Fotboll. David kommer att ansvara för och utveckla klubbens arbete med sponsorer, försäljning och kundvård.
– Vi har något riktigt bra på gång i Karlstad Fotboll, säger David Johannesson, så jag är riktigt taggad på att komma igång med mitt nya jobb som marknadschef. Jag märker ett ökat intresse för klubben och nu gäller det att bygga vidare på det och attrahera ännu fler samarbetspartners och bygga klubben riktigt stark inför framtiden.
Annelie Larsson, ordförande i Karlstad Fotboll, är mycket nöjd med rekryteringen.
– Det finns alltid nyckelspelare i  en fotbollsklubb, och med David som marknadschef på heltid har vi nu fått en nyckelspelare även vid sidan av fotbollsplanen. Vi har stort förtroende för Davids kapacitet och kompetens i den här rollen och han har tidigare jobbat en hel del med våra sponsorer och gjort det på ett mycket bra sätt.