Dags för Sylvia hemma

Nu på lördag 17/9 kl 16.00 är det dags för hemmamatch igen i Div 1 Norra när IF Sylvia kommer på besök Men det är inte vilken hemmamatch som helst – det är nämligen historiens sista match på Tingvalla. Efter 103 år säger vi tack och hej till klassiska Tingvalla (ja, ok vi har inte varit med i 103 år, men det är så länge sen arenan invigdes).

För att så många som möjligt ska få möjlighet att se sista matchen på Tingvalla , kör vi ”Kom 2, betala för 1” i spärren. Det är alltså precis som det låter – ta med dig en kompis och kom hit. Ni går in två personer, men betalar bara för en. Det får du/ni inte missa.

Våra motståndare då? Ja, Sylvia återfinner vi i skrivande stund på sjätte plats i tabellen med 35 poäng, medan vi själva är på åttonde plats med 33 poäng. I senaste omgången segrade Sylvia mot Stockholm Internazionale med uddamålet (2-1) efter ett segermål på tilläggstid.

Vi hälsar Sylvia och publiken hjärtligt välkomna till Tingvalla för historiens sista match på arenan. Och som sagt – ”kom 2, betala för 1”.

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer