Dags för Sylvia hemma

Nu på lördag 17/9 kl 16.00 är det dags för hemmamatch igen i Div 1 Norra när IF Sylvia kommer på besök Men det är inte vilken hemmamatch som helst – det är nämligen historiens sista match på Tingvalla. Efter 103 år säger vi tack och hej till klassiska Tingvalla (ja, ok vi har inte varit med i 103 år, men det är så länge sen arenan invigdes).

För att så många som möjligt ska få möjlighet att se sista matchen på Tingvalla , kör vi ”Kom 2, betala för 1” i spärren. Det är alltså precis som det låter – ta med dig en kompis och kom hit. Ni går in två personer, men betalar bara för en. Det får du/ni inte missa.

Våra motståndare då? Ja, Sylvia återfinner vi i skrivande stund på sjätte plats i tabellen med 35 poäng, medan vi själva är på åttonde plats med 33 poäng. I senaste omgången segrade Sylvia mot Stockholm Internazionale med uddamålet (2-1) efter ett segermål på tilläggstid.

Vi hälsar Sylvia och publiken hjärtligt välkomna till Tingvalla för historiens sista match på arenan. Och som sagt – ”kom 2, betala för 1”.