Lovette

Division 1: Sent avgörande mot BP

Efter en seger på de nio senaste matcherna var det få som trodde på seger mot topplaget BP.

Kanske var det inställning att inte låta motståndarna få det första målet som gjorde att Karlstad Fotboll var lite avvaktande i inledningen av matchen.

Man lyckades inte skapa några riktiga målchanser under den första halvleken men å andra sidan höll man det egna målet fritt från besök.

Med det noggranna defensiva arbetet i ryggen flyttade man upp positionerna en aning i den andra halvleken i syfte att förlägga mer av spelet på BPs planhalva.

Båda laget hade några få lägen att göra mål men ju längre matchen led verkade 0-0 som ett troligt slutresultat.

I den 85:e minuten var det dags för Karlstad Fotbolls nyförvärv Lovette Felicia att göra debut i den randiga tröjan, och snacka om debut. Efter knappa två minuter fick Lovette en boll på djupet, han visade den kyla som en målgörare ska ha och 0-1 var ett faktum.

Det är med denna positiva bild på näthinnan som laget nu kan se fram emot kommande två matcher då man möter lag som ligger i botten av tabellen.

På söndag är det dags för match mot Nyköpings BIS och då har man revansch att utkräva.