Nyförvärv och förlängningar till damlaget

Kommande helg är det seriepremiär i Div 2 Västra Svealand för vårt damlag. Premiärmatchen spelas på Klasmossens IP på lördag 15 april kl 15.00 mot IK Sturehov.

Inför premiären vill vi också presentera våra senaste nyförvärv och spelare som förlängt sina kontrakt:

Nyförvärv:
Vera Hjalmarsson

Vera är 29 år och kommer närmast från Norrstrands IF. Hon är en målvakt med mycket erfarenhet och en sann lagspelare som bidrar med mycket positiv energi. Vera kommenterar själv:

 

– Jag valde Karlstad Fotboll eftersom jag är hungrig på nya utmaningar och jag kände ganska direkt att det var ett bra gäng med bra tränare. Det känns som en förening och ett lag som kan hjälpa mig utvecklas både som individuell spelare men även i laget och jag hoppas att jag kommer kunna hjälpa laget att nå våra mål för säsongen. Det känns jätteroligt och spännande att få möjligheten att vara en del av Karlstad Fotbolls damsatsning.

 

 

Elin Nilsson Lilja
Elin är 16 år och en spelare med mycket bra speluppfattning och driv. Hon kommer ifrån IFK Kristinehamn där hon förra året spelade i division 3 och vi är mycket glada att hon nu valt att fortsätta sitt fotbollsspelande i IF Karlstad Fotboll.

Elin kommenterar själv: 

– Jag valde Karlstad för det känns som en bra miljö att utvecklas i och gänget var välkomnande. Ska bli kul att spela division 2 i år.

Förlängningar:

Vi är mycket glada att Ella, Nadja, Lovisa och Hana valt att fortsätta spela i Karlstad Fotboll.

 

Ella Johansson
Ella är en spelare med grymt bra inställning som alltid bidrar med en ett hårt jobb och som är en stor vinnarskalle. Med bra speluppfattning och driv kan Ella spela på flera olika positioner.

 

 

Nadja Bengtsson
Nadja rehabar just nu den korsbandsskada som hon drabbades av i början av förra säsongen. Vid sidan av sin rehabträning hjälper Nadja ledarstaben med videoanalys, men vi hoppas snart se henne i fotbollsträning igen, för det är på fotbollsplanen hon hör hemma.

 

Lovisa Boström
Lovisa har valt att förlänga och göra sin fjärde säsong i Karlstad Fotboll. Lovisa bidrar med viktig erfarenhet från spel i högre serier och är en spelare med bra speluppfattning och smartness som gör att hon har förmågan att göra det oväntade på planen.

 

Hana Rioflorido
Hana har valt att fortsätta sin tredje säsong i Karlstad Fotboll. Hon fick hela föregående säsong förstörd av en knäskada. Under försäsongen i år har Hana visat att hon är tillbaka på allvar och redo att visa upp sina tekniska färdigheter samtidigt som hon är tuff i närkamperna.