Förlust i Sollentuna

Med ett välplacerat vinkelskott i bortre burgaveln i 92:a minuten avgjordes dagens bortamatch mot Sollentuna FK till hemmalagets fördel. 1-0 av nyss inbytte Othman.

Som helhet betraktat var det ingen klang-och-jubel föreställning vi fick se idag. En match präglad av lågt tempo och få chanser. En typiskt 0-0 match egentligen.
Visst hade båda lagen sina perioder i matchen då de lyckades med långa anfall, tryckte på och skapade en del framåt. Av de få heta chanser som vaskades fram stod hemmalaget för de flesta, även om chanserna som sagt var lätträknade. Karlstad Fotboll kom mest till halvchanser eller ”nästan-chanser”, men det sista saknades uppenbarligen.

Efter ett dubbelbyte i andra halvlek kom Johansson Bahar och Berggren in och då kändes som tempot ökade en del och vi kunde bita oss fast i anfallsposition tillfälligt.

I övrigt kan nämnas att Elliot Nilsson King saknades på grund av avstängning och att Rômulo gjorde comeback när han byttes in i andra halvlek.

Ja, det är bara att slicka såren och börja laddningen för kommande hemmamatch mot Stocksund på lördag 18 maj. Då ska vi dessutom ge Svennis en riktig fin hyllning. Det är också fri entré till matchen.