Vi gav oss själva svar på tal med 1-0 segern mot Sylvia

Vi hade en riktigt tuff bortamatch i lördags mot ett väldigt starkt Sylvia och vi var rejält taggade på uppgiften. Vi inledde också starkt med en bra kombination av disciplinerat tajt försvarsspel kryddat med stor kreativitet och bra kontroll i anfallsspelet. Redan i den 12:e minuten gjorde Chiovane det vinnande målet genom att raka in ”andrabollen” efter hörna. Vi fortsatte även starkt efter ledningsmålet och vågade ösa på framåt för att underlätta för oss, men vi lyckades inte utöka ledningen.

Sylvia hade ett visst spelövertag i andra halvlek och oroade oss emellanåt, bland annat genom fina spelvändningar, men vi försvarade oss väl med bra koncentration i backlinjen samt en stabil Peter längst bak.

En väldigt övertygande seger helhetsmässigt genom ett gott lagarbete och tre sköna poäng för oss i jakten på kvalplatsen. Vi ska göra allt vi kan för att fortsätta vinna matcher varje vecka framåt men målet är som alltid långsiktig utveckling där vi vill förbättra och utveckla oss sakta men säkert.

Nu väntar lite återhämtning och utvärdering sen laddar vi för matchen mot Dalkurd på söndag klockan 15.30 på Tingvalla. Då är det Oktoberfest med fri entré och prisutdelning till ungdomslag från hela Värmland som vunnit sina serier.

Kom och se oss live i jakten på kvalet till Superettan!

Fotbollshälsningar Kostas