Snöplig förlust mot Gefle!

Det blev förlust med 2-1 igår kväll mot Gefle i en match som Karlstad Fotboll lika gärna kunde vunnit. Karlstad hade bra koll i första halvlek och låg oförtjänt under i paus efter att Gefle gjort mål på sin enda chans, medan Karlstad hade bud på fler än ett mål. Karlstad kunde vackert kvittera genom Boye i mitten av andra halvlek och i slutet av matchen var det öppna spjäll då båda lagen gick för 3 poäng. Olyckligt nog för oss var det Gefle som drog längsta strået då laget avgjorde på omställning på övertid och vann matchen.

Hemsidan tycker Karlstad förtjänade ett bättre resultat men det gäller ju som bekant att sätta lägena man får och underläget efter första halvlek ställde till det denna gång. Spelet ser å andra sidan stabilt ut och vi ser positivt på framtiden. Nu har laget några veckors välbehövlig vila innan serien startar på nytt den 14 augusti. För Karlstads del är det då Hammarby TFF som kommer på besök till Tingvalla.

Ha nu några sköna veckor med sol, bad och återhämtning så laddar vi om för en trevlig fotbollshöst!