Mixat Karlstad kryssade mot Säffle

Ett mixat Karlstad Fotboll spelade 2-2 (0-0) mot div II-laget Säffle SK, som bara förlorat en av sina fem första träningsmatcher.
Alla målen kom i den andra halvleken och lagen nätade på varsin straff.

Karlstad Fotboll luftade 17 spelare i ett lag som var en mix av div I-laget (fem spelare) och spelare från Utvecklingslaget.

Efter en mållös första halvlek inledde Karlstad målskyttet när Felix Hedman efter 57 minuter säkert satte en straff i nät sedan Chedi Fatnassis skott tagit på handen på en Säffleförsvarare.

Samma KF-duo låg även bakom KF:s 2-0-mål. Hedman kunde näta sedan han löpt i djupet och lurat Säfflemålvakten på en smart och precis slagen passning av Fatnassi.

Säffle kunde reducera på straff sedan målvakten Charlie Edvardsson dragit omkull en Säffleanfallare efter 77 minuters spel. Jakob Hedborg slog säkert in bollen.

Säffle tog därefter över spelet allt mer och skapade ett flertal lägen för en kvitteringsboll innan man i den 90:e minuten fick hål på Karlstad sedan KF-försvaret lite onödigt släppt till en chans där Emil Augustsson kunde nicka in 2-2.

Karlstad Fotbolls div I-lag spelar returmatch mot Degerfors på Solstadens konstgräsplan på tisdag klockan 18.00 och möter därefter Skövde på bortaplan den 18 mars.

Utvecklingslaget möter Sunne den 1 april.