Inför matchen mot IFK Haninge

Tränare Kostas tankar inför matchen mot Haninge:

Vi har gjort analysen efter förlusten mot BP och tycker vi gör en bra prestation i stort där det finns både bra saker att jobba vidare med, samt saker att förbättra. Vi behöver framförallt minimera de individuella taktiska misstagen för att inte bli så hårt straffade i fortsättningen.

Träningsveckan har varit tuff och förlusten senast gör att vi ansträngt oss än mer i våra förberedelser inför matchen imorgon. Spelarna ser starkare ut för varje träning och vi ser fram emot utmaningen som väntar.

Haninge har startat med en seger vilket gett dem en skön känsla att bygga vidare på och det är ett bra lag vi möter med en rutinerad tränarstab. De har förvisso tappat några skickliga spelare inför årets säsong men samtidigt fyllt på med andra skickliga spelare istället som Sosseh och Rashidi med flera så laget är fortfarande starkt.  Jag tror båda lagen vill kunna äga boll mycket samtidigt som man vill vara noggranna i försvarsspelet. Nyckeln för oss är att kunna fullfölja vår taktiska plan och försöka vinna kampen man mot man i spelet.