Välkommen Simon Graasvoll

Varmt välkommen till Värmland och Karlstad Fotboll säger vi till Simon Graasvoll, en 21-årig målvakt, fostrad i Brommapojkarna. Simon har representerat olika klubbar i Stockholm under sin karriär och kommer närmast från Kungsängen i Div 2.

– Det känns grymt att vara en del av Karlstad Fotboll, säger Simon i en kommentar till sitt klubbyte. Jag kommer till en spännande klubb med tydliga mål och jag ska bidra med allt jag kan för att hjälpa Karlstad Fotboll att nå sina mål.

Tobias Johansson från sportgruppen säger så här om den nya keepern:

– Det ska bli riktigt intressant att få in Simon i truppen. En lovande målvakt som är mån om sin karriär och ser Karlstad Fotboll som en bra nästa steg. Det är en modernt spelande målvakt med stort register, inte minst spelet med fötterna.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer