Seger mot Karlskoga i Stora DM

I går mötte vi KB Karlskoga på bortaplan i kvartsfinal i Stora DM. Matchen slutade med en 9-0 seger för Karlstad Fotboll, efter 4-0 i paus. Som siffrorna skvallrar om så hade vi initiativet i matchen för första till sista sekund, och hemmalaget tilläts inte skapa några chanser. 

I paus gör vi fyra byten, bland annat kommer en stekhet Samuel Nielsen och han lyckas med bedriften att göra fyra mål på den halvlek han spelar. 

– Vi slår inte av på takten någon gång under matchen, säger assisterande tränaren Jonas Rehnberg, utan trummar på med ett varierat spel och vi skapar många chanser. Det som gläder extra mycket är vårt offensiva spel och naturligtvis målproduktionen.

Målskyttar var Samuel Nielsen 4, Ludvig Steen 2, Moustafa Benshi 1, David Johannesson 1 och Takuto Yasuoka 1. 

Startelvan: Simon Grasvool, Erik Forsberg, Yasuoka Takuto, Henrik Cederin, Moustafa Benshi, Andreas Bellander, Christian Marigliano, Jacob Ericsson, David Johannesson, Ludvig Steen och Haris Avdiu. 

Bänk: Mathias Karlsson, William Sonntag, Iler Berisha, Ibrahim Habib och Samuel Nielsen.

Nästa match i Stora DM är semifinalen mot antingen Grums IK eller FBK Karlstad som enligt planeringen ska spelas i slutet av augusti. 

Senaste nyheterna

Äntligen comeback för Bertilsson

Walter Bertilsson, 10, upplever en andra julafton just nu. Äntligen kan pappa Johan knyta på sig fotbollsskorna. Fjolårets prestigevärvning och affischnamn är redo för spel

Läs mer

Kallelse till årsmöte

IF Karlstad Fotboll hälsar alla medlemmar välkomna på årsmöte. Dag: onsdag 20 mars kl 18.00 Plats: Travrestaurangen Färjestad, Karlstad Verksamhetsberättelse, årsredovisning/årsbokslut, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med

Läs mer

Tack Erik

Efter en säsong i klubben är det nu klart att Erik Björndahl lämnar Karlstad Fotboll. Trots skade- och sjukdomsbekymmer gjorde Erik nio mål och blev

Läs mer