Välkommen Miloje  ⚫️🔵

Idag har vi den stora glädjen att hälsa den serbiske målvakten Miloje Prekovic’ varmt välkommen till Karlstad Fotboll. Miloje kommer närmast från Östers IF där han spelade 26 matcher från start i Superettan under senaste säsongen.

Miloje Prekovic’ fyller 33 år senare i år och har tidigare i karriären representerat klubbar i Uzbekistan, Serbien, Slovakien och Ryssland. Det är med andra ord en både rutinerad och meriterad målvakt som nu drar på sig den svart-blå tröjan.

Thomas Andersson, vd för Karlstad Fotboll, är naturligtvis mycket nöjd med att Miloje Prekovic’ nu är klar för Karlstad Fotboll:
– Som alla förstår har vi jobbat oerhört hårt med att lösa målvaktsfrågan efter Mathias Karlsson olyckliga skada. Med tanke på att Matte är en av seriens bästa målvakter, har våra krav varit höga. Därför känns det nu mycket bra att kunna presentera Miloje Prekovic’ som ny målvakt. En klassmålvakt som under åren byggt upp en imponerande erfarenhet från flera olika ligor på hög nivå. Vi har fått mycket goda rekommendationer om Miloje och det vi sett i vårt rekryteringsarbete är mycket bra.

Miloje Prekovic’ kommenterar sin nya klubbadress så här:
– Det ska bli en härlig upplevelse att spela för Karlstad Fotboll, min andra klubb i Sverige. Jag har blivit mycket väl mottagen under den korta tid jag varit här och jag har hört mycket gott om klubben och tränarstaben.
Det blir en ny liga för mig, men jag ser det inte som ett steg tillbaka, utan som nästa steg i min karriär. Mitt mål är att hjälpa klubben att nå sina mål.

En längre intervju med Miloje Prekovic’ kommer senare på vår webbplats.